MCDONALD'S OSDORPPLEIN

MCDONALD'S OSDORPPLEIN McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 796 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Osdorpplein. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 18:06 Bijna 2 uur gewacht op mijn bestelling, eenmaal aangekomen is de helft niet meegegeven! Zeeeer frustrerend
29 jun 2022 om 19:53 Eten was super koud ik heb het weggegooid ik bestel nooit meer daar
26 jun 2022 om 21:19 Food was 45 min later than expected. Drinks spilled all over the bag, one was less than half full Food was cold
25 jun 2022 om 17:40 Drinken laten vallen in tasje gelijk een bende.. en geen drinken
24 jun 2022 om 19:21 Zijn de helft van me saus vergeten en eten was koud wel aardige bezorger En onbeschofte mensen als je belt
23 jun 2022 om 20:48 Eten was koud, drinken was omgevallen en meer dan een uur wachten
23 jun 2022 om 17:54 Zeer slecht elk bestelling kost mij dubben tijd en geld. De bozorger laat het eten of vallen op de grond of het eten is nat door drinken is omgegooit + dan moet ik opnieuw bestelling betalen. Omdat thuisbezorg niet direckt terug betaald en + tijd
20 jun 2022 om 10:14 At 16:49h i placed an order for 17:45h. My order arrived at 18:30h. Way too late. I can understand 15 minutes later, but 45 minutes later is not acceptable anymore!
15 jun 2022 om 8:11 Eten was koud, frietjes oud en taai, twee frietsous besteld maar een gekregen. Meer cola in het tasje dan in de beker....kortom heel, heel erg slecht.
13 jun 2022 om 20:07 Slecht bezorgtijd was meer dan wat er stond, eten koud, drinken was door de hele tas heen dus kon ook nog eens dweilen nooit meer!
10 jun 2022 om 19:25 Schandalig!!!! Meer dan ander half uur gewacht op ons eten. Friet was koud, drinken was lek gegaan in het tasje en de vegetarische burgers waren niet vegetarisch. Een schande. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg. Ik ga nog meer reviews schrijven.
9 jun 2022 om 19:01 Tasje was nat en scheurde net na het aanpakken waardoor ik 1 halve Cola 1 halve milkshake over had en en geheel over de grond lag, dit door een drijfnat papier zakje, er zou nieuwe milkshakes komen die er niet zijn...!